Standard Fasel is de aangewezen partij als het gaat om de levering en in bedrijfstelling van cilindrische ketels en toebehoren. Standard Fasel heeft zijn eigen (TAS) brander, maar kan ook installaties uitrusten met branders van andere origine.

Standard Fasel levert de volgende typen ketels:

  • Stoomketels

  • Warmwaterketels

  • Heetwaterketels

  • Afgassenketels

Expertise

Standard Fasel heeft meer dan 1000 installaties geleverd en in bedrijf gesteld zodat we met recht kunnen spreken over onze grote expertise op het gebied van ketelinstallaties.

Stoomketelinstallatie op maat
Standard Fasel is uitstekend in staat de optimale stoomketelinstallatie voor u te ontwerpen, fabriceren, installeren, en in bedrijf te stellen. De stoomketelinstallatie wordt geheel volgens uw wensen ontworpen en geïnstalleerd. In dit proces ondersteund Standard Fasel u bij het maken van de juiste keuzes om zo tot een optimale prijs-kwaliteitsverhouding te komen. Nieuwe stoomketelhuizen kunnen wij optimaal inrichten en bestaande stoomketelhuizen kunnen we optimaliseren.

Brede range stoomketels
Standard Fasel biedt u een stoomketel range: vanaf 250 kg/h tot 50 ton/h. Het stoomketel programma van Standard Fasel is verdeeld in verschillende segmenten, op basis van uw specifieke stoomketel wensen.

Voor capaciteiten boven de 2,5 ton/h heeft Standard Fasel een standaard en een tailor made programma op basis van VKK Standardkessel. Met de ondersteuning van de betrouwbare stoomketels kan Standard Fasel voor elk budget een gepaste stoomketel oplossing realiseren. De stoomketels kunnen desgewenst uitgevoerd worden met economisers, rookgas condensors en diverse soorten en type branders. 

Standard Fasel is uw partner bij het maken van de juiste keuze.