Standard Fasel kan een breed scala cilindrische ketels leveren. Dankzij onze maatwerkoplossingen kunnen we altijd een ketelinstallatie leveren die perfect aansluit op uw wensen en behoefte. Omdat wij ook ruime ervaring hebben met brandertechniek regelt u alles gemakkelijk via één centraal aanspreekpunt.

Standard Fasel levert de volgende typen ketels:

Stoomketel

Ruime ervaring met keteltechniek

Standard Fasel heeft meer dan 1000 stoominstallaties geleverd en in bedrijf gesteld, zodat we met recht kunnen spreken over onze grote expertise op het gebied van keteltechniek.

Stoomketelinstallatie op maat
Standard Fasel is uitstekend in staat de optimale stoomketelinstallatie voor u te ontwerpen, fabriceren, installeren en in bedrijf te stellen. De stoomketelinstallatie wordt geheel volgens uw wensen ontworpen en geïnstalleerd. In dit proces ondersteunt Standard Fasel u bij het maken van de juiste keuzes om zo tot een optimale prijs-kwaliteitsverhouding te komen. Nieuwe stoomketelhuizen kunnen wij optimaal inrichten en bestaande stoomketelhuizen kunnen we optimaliseren.

Brede range stoomketels
Standard Fasel biedt u een brede stoomketel range: vanaf 250 kg/h tot 50 ton/h. Het stoomketel programma van Standard Fasel is verdeeld in verschillende segmenten op basis van uw specifieke stoomketel wensen.

Voor capaciteiten boven de 2,5 ton/h heeft Standard Fasel een standaard en een tailor made programma op basis van VKK Standardkessel. Met de ondersteuning van de betrouwbare stoomketels kan Standard Fasel voor elk budget een gepaste stoomketel oplossing realiseren. De stoomketels kunnen desgewenst uitgevoerd worden met economisersrookgascondensors en diverse soorten en typen branders

Onderhoud van uw stoomketel
Ook voor het onderhoud van uw installatie kunt u terecht bij Standard Fasel. In heel Nederland en in België komen onze specialisten bij u langs om te zorgen voor een probleemloze werking van uw ketelhuis. Daarbij denken we graag proactief met u mee over besparen van energiekosten.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Standard Fasel is uw partner bij het maken van de juiste keuze.