Onze afdeling brandertechniek zorgt voor een optimale afstelling van uw branderinstallatie. Naast het leveren en installeren van nieuwe branderinstallaties verzorgen wij ook het onderhoud aan de brander en verschillende inspecties. Door onze combinatie van praktijkervaring en de kennis die we opdoen bij de ontwikkeling van onze eigen TAS-brander, kunnen we zorgen voor een betere dienstverlening op het gebied van brandertechniek.

Meer weten over Brandertechniek?

Onze experts geven je graag een advies op maat!

Kostenbesparing en uitstootreductie

In vrijwel alle gevallen kunnen we u advies geven inzake het optimaliseren van uw branderinstallatie. Indien gewenst, kunnen wij een voor u meest efficiënte en energiezuinige branderinstallatie leveren. Daarbij nemen we niet alleen de combinatie van onderhoudskosten, kostprijs en operationele kosten in ogenschouw, maar houden we ook rekening met de uitstootwaardes van NOx, CO2 en CO.

Brander voor een stoomketel

Jarenlange expertise in brandertechniek

Door de jaren heen heeft Standard Fasel meer dan 1000 combinaties met verschillende brandermerken & brandertechnieken geïnstalleerd en in bedrijf gesteld. De meeste van deze branderinstallaties zijn nog steeds bij ons in onderhoud. Onze brandertechniek heeft door de jaren heen bewezen effectief en betrouwbaar te zijn.

Diverse brandstoffen

Standard Fasel heeft niet alleen ervaring met verschillende typen branders, maar ook met diverse soorten brandstoffen. Uiteraard werken we regelmatig met aardgasbranders, maar ook biogasbranders, oliebranders en waterstofbranders of combinaties hiervan middels een combibrander.

Certificering

Onze mensen zijn Scios gecertificeerd over de gehele range en mogen onder meer Scope 7a en 7b inspecties uitvoeren. Bekijk onze uitgebreide certificering

Alle merken en typen branders

Naast het inzetten van onze eigen TAS brander, maken we ook gebruik van alle overige merken en types branders. Standard Fasel werkt merkonafhankelijk en geeft daarom technisch objectief advies. Door de ruime ervaring op het gebied van brandertechniek met allerlei soorten branders op diverse installaties kunnen wij u te allen tijde van dienst zijn.

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Standard Fasel is een toonaangevende speler in duurzame innovaties, die innovatieve oplossingen biedt om uw installatie te verduurzamen. Met bijna 60 jaar internationale ervaring, bieden ze uitgebreide expertise in het ontwerpen en plaatsen van ketelhuizen over de hele wereld, waarbij ze een centraal aanspreekpunt bieden voor keteltechniek, brandertechniek en onderhoud.