Het laten uitvoeren van jaarlijks Periodiek Onderhoud (PO) door branderspecialisten van Standard Fasel zorgt voor een betrouwbare en efficiënt afgestelde installatie voor uw bedrijfsproces. Een goed onderhouden installatie gaat langer mee en geeft minder verstoringen in het proces. Met een juist ingestelde emissie en dus een uitstoot van minder schadelijke stoffen is dit tevens beter voor het milieu. 

Hogere efficiëntie en rendement

Het periodiek onderhouden van een gasinstallatie waarbij de verbranding optimaal wordt afgesteld met een zo hoog mogelijke efficiency zorgt voor een lager energieverbruik. Ons jaarlijks onderhoud bestaat uit preventief en correctief onderhoud waarbij door onze jarenlange ervaring ook voorstellen worden gedaan voor efficiënte modificaties. De beveiligingen op uw installatie worden gecontroleerd op afstelling en getest op een juiste werking. 

Controle van stoominstallatie door inspecteurs

Het rendement en de emissies worden op het juiste niveau gebracht door deze af te stemmen op de criteria die zijn vastgelegd in het EBI rapport van uw installatie. De resultaten van de werkzaamheden en de status van de installatie worden verwerkt in een PO rapportage en afgemeld binnen het SCIOS systeem. Het onderhoud doen wij naar keuze op regie- of contractbasis. In veel gevallen gebeurt periodiek onderhoud in combinatie met een verplichte periodieke inspectie

Meer weten over Periodiek Onderhoud (PO)?

Onze experts geven je graag een advies op maat!