Bekijk hier onze bedrijfsfilms

Innovatie voor meer veiligheid bij werkzaamheden in besloten ruimte

Standard Fasel is de partner als het gaat om aanpassingen aan uw stoomketel op het gebied van veiligheid. In deze specifieke toepassing is de bestaande stoomketel aangepast voor het snel & veilig kunnen redden van een persoon in besloten ruimte. Na de aanpassing is een bijkomstig veiligheidsaspect dat er, tijdens toekomstige werkzaamheden in de besloten ruimte, altijd visueel contact met de monteur in de besloten ruimte is.

Vervangen ontgasser

Standard Fasel biedt oplossingen op maat, maar ook voor 1 op 1 vervangingen is Standard Fasel uw partner. In deze specifieke toepassing is de bestaande ontgasser door een technisch verbeterd ontwerp vervangen en past 1 op 1 in de bestaande situatie. Hierdoor worden additionele aanpassingen aan de besturing en het leidingwerk voorkomen.

Installatie rookgascondensor Mayr Melnhof

Video over de ontwikkeling, productie en installatie van een rookgascondensor. Voor deze toepassing is de rookgascondensor specifiek in nauw overleg met de klant ontwikkeld.

Standard Fasel bij How it’s Done op RTL Z

Op zaterdag 28 december 2019 was Standard Fasel te zien in het TV programma ‘How it’s Done’ op RTL Z. Hieronder kun je het fragment terugkijken.

Standard Fasel bij Doe Maar Duurzaam op RTL 7

In deze uitzending van het RTL 7 programma Doe Maar Duurzaam legt Manager Engineering Jacco Smit uit hoe een stoomketel werkt én hoe dit zo duurzaam mogelijk kan. Hierbij wordt aandacht besteed aan verschillende methoden voor warmteterugwinning, maar ook aan duurzamere brandstoffen voor de brander. Bekijk het fragment hieronder terug!

Standard Fasel bij Doe Maar Duurzaam op RTL 7 (2021)

Op zaterdag 23 oktober 2021 was Standard Fasel te zien in het RTL Z programma Doe Maar Duurzaam. In het fragment wordt door verschillende medewerkers uitgelegd wat Standard Fasel kan doen om de milieubelasting van een stoomketel installatie zo veel mogelijk te beperken.

Plaatsing 15MW Heetwaterinstallatie

Plaatsing van een hoog rendement low NOx 15MW heetwaterinstallatie door Standard Fasel.