Afhankelijk van uw gemeentelijke of provinciale vergunning dient er wettelijk eens in de twee of vier jaar een Periodieke Inspectie (PI) plaats te vinden om een goede en veilige werking van uw installatie te garanderen. De veiligheid, de gas-luchtverhoudingsregeling, de verbrandingswaarden, het rendement en de emissies van uw installatie dienen aantoonbaar aan de gespecificeerde eisen te voldoen.

Meer weten over Periodieke Inspectie (PI)?

Heeft u vragen over de Periodieke Inspectie (PI)? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u verder!

Het EBI rapport van de installatie dient als uitgangspunt voor het uitvoeren van een Periodieke Inspectie. De resultaten van de Periodieke Inspectie van uw installatie worden verwerkt in een PI rapportage en afgemeld binnen het SCIOS systeem. 

Inspectie van stoominstallatie

Combinatie met Periodiek Onderhoud

Standard Fasel combineert een Periodieke Inspectie veelal met het Periodiek Onderhoud aan de installatie. Hiervoor hebben wij een uiterst aantrekkelijk combi-contract beschikbaar. Het onderhoud doen wij naar keuze op regie- of contractbasis. Neem voor meer informatie en advies hierover contact met ons op! 

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Standard Fasel is een toonaangevende speler in duurzame innovaties, die innovatieve oplossingen biedt om uw installatie te verduurzamen. Met bijna 60 jaar internationale ervaring, bieden ze uitgebreide expertise in het ontwerpen en plaatsen van ketelhuizen over de hele wereld, waarbij ze een centraal aanspreekpunt bieden voor keteltechniek, brandertechniek en onderhoud.